Spring til indhold

E JUICE OG E VÆSKE

Køb billig e juice og e væske fra online butik. Vi viser de bedste e liquid butikker fra internettet på vores websted.

e juice

3 BILLIGSTE E JUICE BUTIKKER

Her kan du se, hvilke 3 e juice butikker der er de billigste lige nu!

ecig-butik
Bedst i test

Vape - Billig e juice

Vape er en svensk e juice butik, der har åbnet en dansk butik. De er i gennemsnit 40% billigere på alt end danske e-juice butikker. De sælger også e-juicer med smag, og disse er meget billigere at købe fra Sverige til danskere.

BESÖK DAMPSHOP
e-cigaret-butik
Næste bedst

DampCig - God e-væske

DampCig.dk er en ejuice butik fra Danmark med et meget stort udvalg, men måske ikke de laveste priser, vi har set. Men hvis du ikke er dusørjæger, bør du besøge denne e væske butik, der har noget for enhver smag.

BESÖK EJUICE SHOP
e-smøg-butik
Godkendt

EcigaretLand - Godkendt

EcigaretLand er også en e-væske butik fra Danmark, som også har et ret stort e-cig-sortiment. Du er dog dyrere på e-juice end de andre evæske butikker, men stadig et besøg værd for at se, hvad de har til elektroniske cigaretter og e-væsker.

BESÖK EJUICE SHOP

4 BILLIGE E VÆSKE

Her er 4 billige e væske, du kan købe

ACID E JUICE

ACID – 89.00 DKK

Smager utrolig godt og er en af ​​de bedst sælgende e juice.
Læs mere om produktet
ANARCHIST E-JUICE

ANARCHIST - 199.00 DKK

Få e-flydende smagsstoffer sælger så meget som denne utroligt lækre ejuice.
Læs mere om produktet
FIZZY E VÆSKE

FIZZY - 99.00 DKK

Benyt lejligheden til at købe Fizzy, når det er så himmelsk billigt.
Læs mere om produktet

CANDY KING - 99.00 DKK

Nu kan du købe Candy King for helt ned til 99 danske kroner.
Læs mere om produktet

Hvad er en e juice?

E juice eller e væske er, hvad du hælder i din e cigaret. Disse indeholder slet ingen farlige stoffer, i modsætning til de cigaretter, som nogle mennesker ryger. I dag er der mange tusinde forskellige varianter af e juice på markedet, og der vil komme en hel snes nye kreative varianter. En almindelig flaske indeholder enten 60 ml eller de større flasker, der indeholder hele 120 ml. I disse skal du derefter hælde nikotin, da de ikke indeholder nogen nikotin fra starten, når du køber dem.

Aldersgrænse for køb af e liquid

For at købe en e liquid “e juice” skal du være 18 år, da det er den alder, der kræves i dansk lov. Denne lov gælder for dig, der skal købe i Sverige, da de har de samme love som os danskere. Mange spørger, om du virkelig skal være blevet 18, selvom en e-væske faktisk ikke indeholder nogen nikotin, og svaret er ja. Sådan er lovene skrevet, så det er dem du skal følge som e juicebutik i Danmark og Sverige.

Bedst sælgende e væske

Der findes mange forskellige typer e væske på markedet, men der er selvfølgelig også dem, der sælger mere end andre. Blandt disse er Fizzy Juice, Cookie King, Nasty Juice og Dinner Lady blandt dem, der sælges mest. Disse e juice producenter har længe fremstillet deres e-væske, og det er lykkedes at tjene tillid hos mange. Vi synes også, at disse producenter er blandt de bedste, du kan finde i verden.

E Juice fragt og levering fra Sverige til Danmark

Mange spørger, om det er dyrere og tager længere tid at sende fra Sverige til Danmark, og nej, oftest koster det det samme eller billigere. På den anden side kan det i værste fald tage en ekstra dag med levering af din e juice, men det kan være det værd i de fleste tilfælde, når du stadig får det så meget billigere. De svenske e juice butikker, som vi har bestilt vores e-væsker fra, har der aldrig været komplette problemer at bestille fra.

E-Liquid hvad koster det

E-liquid koster ikke meget at købe, hvis du tænker på, hvad forskellene ville have været, hvis du i stedet købte cigaretter. Frem for alt vil det være vanvittigt billigt at købe e juice, hvis du køber det fra Sverige, hvor det er meget billigere. I gennemsnit betaler du cirka 50% mindre for den samme e-væske i Sverige, som du skulle betale for den i Danmark. Så der er mange penge, du kan spare på at bestille din e-juice fra Sverige. En flaske holder i 1 uge for dem, der ryger meget, men for nogle kan den vare i en hel måned.

Kan du blande din egen e-væske 

Det er ganske muligt at blande din egen e-væske, og det er der også mange, der gør. Men da porerne er faldet så meget på shortfill e juice, har færre og færre haft besværet med at lave deres egne. Der er simpelthen for mange billige e juice alternativer, du kan købe fra lande som Sverige, så det er næsten bare dumt at blande dine egne i dag.