Spring til indhold

OM OS

Her kan du læse lidt om os på Ecigaret 365, og hvorfor vi valgte at starte sammenlignings-webstedet for ecig og e cigaretter.

ecigaret-365-icon

Da vi startede dette websted, så vi, at det var utroligt svært at sammenligne priser på e cigaretter og ecig. Vape og e juice er lige så svært at sammenligne priserne på forskellige butikker, så vi besluttede at tage sagen i egen hånd. Vi skabte derfor denne hjemmeside, der hjælper dig med at finde billige produkter online, men ikke kun i Danmark. Vi tog og udvidede vores synspunkter og kigger også i Sverige, hvor vi ved, at der har været en priskrig i lang tid.

Meget rigtigt, man frygtede, hvad vi lige havde tænkt, at det også var meget billigere at handle fra butikker i Sverige i dag. I betragtning af at forsendelsesomkostningerne er nogenlunde de samme, og at leveringstiden også er den samme, er der simpelthen ingen grund til at vi skal købe fra Danmark længere.

Svenskerne har dumpet deres priser så meget nu på deres e cig, så du kan spekulere på, om de overhovedet går noget plu. Faktisk er Vape -butikken, vi fandt i dag, sandsynligvis den billigste dampbutik i hele Europa og er blevet enorm takket være dette.

Så gå ind og læs vores anmeldelser om de butikker, vi har valgt at skrive om, og held og lykke med vapingen.