Spring til indhold

VAPE BUTIKKER

Køb billig vape og vaping cigaretter fra online vape-butikker. Vi viser de bedste vapor- og vaper butikker fra internettet på vores websted.

Vape

3 BILLIGSTE VAPE SHOP

Se hvilke 3 vape shop der er de billigste og bedst lige nu!

ecig-butik
Bedst i test

Vape - Bedst Vape Shop

Vape er Nordens største vapingbutik og har Europas klart laveste priser. De mennesker, der driver denne butik, arbejder med små margener, hvilket er godt for os kunder. Du finder alt, hvad du har brug for til din damp, uanset om du er nybegynder eller erfaren damp.

BESÖK VAPE SHOP
e-cigaret-butik
Næste bedst

DampCig - Ok Vaping

DampCig er også en meget flot butik at shoppe i, men de opkræver ganske mange højere priser end hvad Vape gør. Men du finder alt, hvad du har brug for i deres vape -butik, så de får en klart godkendt bedømmelse fra os for de lidt højere priser i butikken.

BESÖK VAPE SHOP
e-smøg-butik
Godkendt

EcigaretLand - Godkendt

EcigaretLand har også ganske meget at tilbyde for dem, der kan lide vaping. De har et stort udvalg af e juicer, som i nogle enkelte tilfælde næsten holder de samme lave priser som vape -gebyrer i deres butik. Du har lidt tilbage til samme niveau som vape.

BESÖK VAPE SHOP

12 BILLIGE VAPES

Her er 12 billige vapes, du kan købe

JOYETECH-EGO-AIO-VAPE

JOYETECH – EGO AIO

185.00 DKK
Læs mere om produktet
LOST VAPE – ORION DNA GO KIT

LOST VAPE – ORION DNA GO KIT

619.00 DKK
Læs mere om produktet
SUORIN – DROP VAPE

SUORIN – DROP

290.00 DKK
Læs mere om produktet

UWELL – CALIBURN G POD KIT

279.00 DKK
Læs mere om produktet
UWELL – VALYRIAN POD KIT

UWELL – VALYRIAN POD KIT

250.00 DKK
Læs mere om produktet
UWELL – CALIBURN KOKO PRIME POD KIT

UWELL – CALIBURN KOKO POD

279.00 DKK
Læs mere om produktet
VAPORESSO – LUXE II KIT

VAPORESSO – LUXE II KIT

720.00 DKK
Læs mere om produktet

VAPORESSO RENOVA ZERO POD

185.00 DKK
Læs mere om produktet
VAPORESSO – SWAG II

VAPORESSO – SWAG II

430.00 DKK
Læs mere om produktet
VAPORESSO – VECO SOLO KIT

VAPORESSO – VECO SOLO KIT

190.00 DKK
Læs mere om produktet
VOOPOO – DRAG 3 KIT

VOOPOO – DRAG 3 KIT

585.00 DKK
Læs mere om produktet
WISMEC – R40 POD KIT

WISMEC – R40 POD KIT

405.00 DKK
Læs mere om produktet

Hvad er en vape?

Vape er det engelske navn for det, vi kalder e cigaret, og har så at sige nøjagtig den samme funktion. Med disse kan enhver, der ryger og vil stoppe, tage hjælp af vaping og stadig få nikotin. For at gøre dette hælder du bare e juice i tanken på din vapor, så fordamper det, og du kan tage en bluss. Vaping er både enkelt og ifølge mange også ret sjovt, samtidig med at det er mere nyttigt end almindelige cigaretter.

Aldersgrænse for shopping i en vaping shop

For at kunne handle fra en vaping shop , skal du være mindst 18 år, hvilket er den alder, der er fastsat af vores lovgivere. Bare produkter, du køber i en vaping butik, kan indeholde nikotin, hvilket ikke er godt for børn, der indtager dem. Disse love gælder både i Danmark, Sverige og i de fleste andre lande rundt om i verden.

Gode vapes til nybegynder

Vapes til begyndere bør efter vores mening ikke være for avancerede, men du bør først og fremmest bare lære at skifte fra almindelige cigaretter. Når selve behovet for en almindelig cig er forsvundet, så kan du købe en mere forsvundet vaporizer. Vaping er både sjovt og bedre for dit helbred, men det vil altid være pænere, hvis det også er sjovere for din tegnebog. Så begynd at købe dig en simpel nybegynder, du kommer meget længere end mange tror. Mange mennesker starter med et vape kit eller en engangs vape, når de starter med vaping, og vi vil også anbefale, at du gør det.

Hvad koster forsendelse for vaper produkter

Vaper  produkter er meget små i sig selv og vejer sjældent noget bemærkelsesværdigt. Du slipper ofte med en lille krone for at betale forsendelsesomkostninger, når du får dem sendt til dig. Hvis du bestiller fra Sverige i stedet for Danmark, hvilket er billigere, kan det tage et par dage ekstra. Men i betragtning af at vape produkter er så meget billigere i Sverige end her i Danmark, kan det være det værd.

Hvad koster vape

De fleste mennesker forstår, at det vil være meget billigere med en vape, men hvor meget billigere det faktisk er, spørger mange sig selv. Og man kan sige, at en normal person sparer omkring halvdelen af ​​pengene på at købe dampprodukter i stedet for at købe giftige cigaretter. Men mest af alt vil du leve længere, og du vil lugte meget bedre af saftdamp end cigaretrøg.

Prøv engangs vaporizer

For dem af jer, der ikke vil bruge så mange penge på en fordamper, før I ved, om I synes, det er noget for jer, anbefaler vi, at I tester med en engangsfordamper. Disse fås i dag med masser af gode varianter og koster kun en brøkdel af, hvad en rigtig vape gør. Skulle det ikke være noget for dig, skal du bare smide din engangsdamp væk. Det bedste af det hele er, at du både kan teste vaping, men du behøver heller ikke bruge mange penge på det.